Binnen naar buiten

Steeds vaker zien we de grenzen tussen de woning en de tuin vervagen. Mensen kiezen voor eenheid en duurzaamheid in materialen en kleuren, zowel binnen als buiten. Daarom zorgen wij voor een ontwerp dat binnen- en buitenruimte verenigt en naadloos in elkaar laat overvloeien tot één harmonieus geheel.

Een tuin om te leven 

Uw tuin is de plaats bij uitstek om te genieten, tot rust te komen en volop te leven. Het is de plek waar mensen samen komen, waar kinderen spelen, waar het bruist van de gezelligheid. Die verschillende functies en behoeftes combineren we in verrassende concepten, die ruimte laten voor spontaniteit en rekening houden met privacy en onderhoudsgemak.

Biodivers en duurzaam 

De natuur is en blijft onze belangrijkste inspiratiebron. Dankzij een doordachte plantenkeuze, die rekening houdt met kleuren, vruchten, bladvormen,… laten we de tuin meeleven met de seizoenen. We maken gebruik van het uitgebreide en gevarieerde assortiment om het evenwicht in de natuur te behouden. Ook in materiaalkeuze staan duurzaamheid en eenvoud centraal en geven we de voorkeur aan natuurlijke en milieuvriendelijke alternatieven.

private tuin met zwembad
private tuin met zwembad
Uw tuin als schakel tussen architectuur en omgeving