Kantoor gebouw Vuylsteke-Eiffage NV

Integratie volledige bedrijfssite

omgevingsaanleg bedrijf

Groen als kwalitatieve werkomgeving

De bouw van een nieuw kantoorgebouw was voor ons  de uitgelezen kans om de volledige bedrijfssite mee te helpen reorganiseren. We brachten een duidelijke groene hoofdstructuur/verbindingsweg aan naar de achtergelegen productiezone . De groene speelse dreef van Robinias , haagmassieven en gras is op vandaag reeds beeldbepalend. We schonken aandacht aan een  sobere en onderhoudsvriendelijke inkleding . Deze visie werd doorgetrokken rond het nieuwe kantoorgebouw. Grasheuvels en schaduwbomen ondersteunen de moderne architectuur. Parkeren werd ingebed in een groene haven met mogelijkheid tot pauzeren voor het  personeel . Deze groene buitenomgeving draagt bij aan de werk en omgevingskwaliteit. iov Vuylsteke-Eiffage NV  .  Meer info